AKTUELNO

Film “Bezgranično” sa Bredlijem Kuperom, u ponoć na Pink Premium

Film brzog i dinamičnog tempa – “Bezgranično” (eng. Limitless) iz 2011, svrstan u naučnu-fantastiku, adaptacija je romana "Mračna polja" pisca Alana Glina, a na programu Pink Premium je tačno u ponoć. Reditelj Nil Burger iskoristio je fiktivnu priču o moćnoj piluli koja kapacitet ljudskog mozga podiže na 100 odsto, a ulogu njenog konzumenta dodelio je Bredliju Kuperu, jer je Šaja Labaf, koga je želeo, imao problema sa povredom leve ruke iz saobraćajne nesreće dve godine ranije.

Foto: Promo

I Kuper je imao ozbiljne probleme tokom snimanja. Njegov otac Čarls Kuper je bolovao od karcinoma, ali je glumac prihvatio ulogu jer je realizovana uglavnom u njegovoj rodnoj Filadelfiji, pa ga je svakodnevno obilazio. Na žalost, Čarls nije dočekao premijeru ovog filma.

Značajnu ulogu ima i Robert de Niro, koji se sa Bredlijem nakon ovog filma našao u još tri zajednička ostvarenja. U ostalim ulogama su: Ejbi Korniš, Endru Hauard, Ana Fril...

Foto: Promo

Na početku priče upoznajemo pisca Edija Mora u zenitu borbe sa najgorim problemima – dugo već ima blokadu u pisanju, stan mu je u totalnom haosu, finansije su mu na minimun spale i na sve to, ostavila ga je ljubav njegovog života, što u njemu budi samosažaljenje. Baš u takvom rastrojstvu on sreće starog prijatelja koji mu nudi da proba eksperimentalnu drogu, revolucionarnu pilulu koja mu omogućava da iskoristi pun potencijal mozga.

Foto: Promo

Edi pristaje i počinje da napreduje (kad god je pod dejstvom droge, boje u filmu su pojačane). Uz pilulu, on se seća svega što je do tada pročitao, video ili čuo, zna matematiku, uči jezike za dan, a na pamet mu padaju i fantastične poslovne ideje. To će se dopasti milioneru Karlu, koji moli Edija da mu pomogne oko korporativnih projekata, ali i “lošim momcima” koji žele Edijevu drogu.

Foto: Promo

I naravno – njegova sreća ne može da traje zauvek, jer savršena pilula ipak ima svojih mana.

Ne propustite mistični film “Bezgranično” noćas u 00.00 na PINK PREMIUM. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Bezgranično (Limitless) | 2011.

#Bredli Kuper

#Film

#Pink Premium

#Robert de Niro

#Televizija Pink

'