AKTUELNO

Sandra Afrika, Žika Nikolić, Goca Tržan, Saša Vidić, Zinaida Dedekin i Siniša Ubović su ovonedeljni gosti Sanje Marinković u "Magazinu In".

Zanimljivi razgovori o muško-ženskim odnosima, uz mnogo smeha i saveta vrednih pažnje, očekuju vas u subotu, 27. oktobra od 17 sati u emisiji “Magazin In”. Autorka i voditeljka Sanja Marinković ovoga puta je ugostila javne ličnosti različitih profesija i uzrasta, pa su se na njenom kanabetu našli Živorad Žika Nikolić, novinar i autor čuvene “Žikine šarenice”, koju gledamo nedeljom od 08.30 na TV Pink, te pevačice Sandra Afrika i Goca Tržan, modni kreator Saša Vidić i glumci Zinaida Dedekin i Siniša Ubović, jedan od naših vodećih trenera za lične promene.

Foto: Promo

Zašto žene danas sve češće tvrde da su bolje od svakog muškarca izazvalo je polemiku u studiju. Pričalo se i o razlici u godinama kod parova.- Zgodne i mlade devojke ne žele da budu sa starijim muškarcem... – počeo je svoje izlaganje Vidić, ali ga je Goca prekinula konstatacijom da baš to one hoće.

Foto: Promo

Gošća je bila i Sanja Lovčević, Miss Srbije za 2018. godinu, pa je, razume se, tema razgovora bio i fizički izgled, na šta je Goca nasmejala sve goste:- Ja uopšte ne znam zašto se ljudi „lože“ na lepotu. Lepota je prolazna, ružnoća je večna.

Osim što je bila zabavna, Goca je, kao i uvek, bila iskrena i ispričala da ide na terapiju jer ne može sebi da oprosti grešku u izboru muškarca koji joj je obeležio život. Iskren je bio i Saša Vidić u oceni haljine u kojoj se misica pojavila u emisiji, ističući da bi naterao onoga ko joj je tu haljinu preporučio da proba da prespava u njoj i shvati koliko je to strašno. Vidić je iskritikovao i stil odevanje žena u Srbiji, naglasivši da mu mnoge liče na prostitutke...

Foto: Promo

Izvrsna pozorišna glumica Zineida imala je nekoliko tačaka koje su goste dovele do suza od smeha, a od njenog kolege Siniše Ubovića stiže nam nekoliko vrednih saveta o muško-ženskim odnosima.

Zabavno i poučno biće i ove subote u emisiji „Magazin In“ i zato ne propustite da od 17 sati budete uz TV Pink.

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Magazin In

#Sandra Afrika

#Sanja Marinković

#Saša Vidić

#Siniša Ubović

#Televizija Pink

#Zinaida Dedakin

#Živorad Žika Nikolić

'