AKTUELNO

Gosti Sanje Marinković priredili su zajedno sa najvećom balkanskom zvezdom Cecom Ražnatović provod za pamćenje na snimanju novog izdanja emisije "Magazin In".

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović osvojila je ove godine Balkan novim albumom "Autogram" koji je iznedrio brojne hitove, a među pesmama koje su na Jutjubu preslušane na desetinu miliona puta jeste i pesma "Didule", o čijem se nazivu pričalo nedeljama.

Foto: Promo

Ova pesma brzo je osvojila Cecinu višemilionsku publiku, a u fanove najveće balkanske zvezde ubrajaju se i mnoge poznate ličnosti sa domaće javne scene, kojima je ova numera jedna od omiljenih.

Foto: Instagram

Naime, Ceca je baš ovu brzu pesmu otpevala na snimanju novogodišnje emisije "Magazin In" autorke i voditeljke Sanje Marinković, a trenutak dok Ceca izvodi "Didule" zabeležio je i poznati glumac Milan Vasić.

Ceca je napravila fantastičnu atmosferu u studiju Sanje Marinković, pa joj se u jednom trenutku na pozornici pridružila i sama voditeljka, ali i gotovo svi njeni gosti - glumci Milan Vasić, Milan Kalinić, ali i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji obožava pesme muzičke dive. Kako su se sjajni Sanjini gosti proveli uz hit koji je obeležio 2016. godinu pogledajte u nastavku:

Novu emisiju "Magazin In" pogledajte u subotu u 17  časova na Televiziji Pink.

Autor: D. Tanasijević

#Glumci

#Magazin In

#Milan Kalinić

#Milan Vasić

#Sanja Marinković

#Siniša Mali

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Televizija Pink

#pevačica

#voditeljka

'