AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:

- Štampu jutros prelistavamo sa istoričarom Predragom Markovićem, zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem i piscem Vanjom Bulićem.

- O novom skandalu na hrvatskoj televiziji,veličanju lažnih ustaških činjenica o žrtvama u Jasenovcu i promociji knjige "Sto godina srbijanskog terora u Hrvatskoj 1918. - 2018", jutros razgovaramo sa glavnim urednikom TV Ras Ratkom Dmitrovićem i direktorom Dokumentaciono informacionog centra "Veritas" Savom Štrpcem.

- Kako se, posle čak nekoliko decenija, predsednica srpskog parlamenta, prvi put obratila ruskoj državnoj Dumi, šta će za Srbiju značiti veliko zasedanje Interparlamentarne unije čiji će domaćin biti Beograd i ko u državi zloupotrebljava žene za jeftine političke poene?Gošća "Novog jutra" biće predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković.

- Zašto su muško-ženski odnosi demode tema, čija su deca krvopije, da li su bebe iz epruvete sve više budućnost i kako danas žive Srbi ljudi i Hrvati ljudi, otkriva nam čuvena književnica Vedrana Rudan, koja svoje novo delo "Život bez krpelja" promoviše na beogradskom sajmu knjiga.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Šta se dešava sa našim srcem kada sa deset stepeni direktno zakoračimo u letnjih 26, a što nas čeka u subotu, pitamo čuvenog kardiologa prof. dr Nebojšu Tasića sa Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje".

- Šta donosi srpskim proizvođačima prvi Belgrade food show, otkriće nam jutros organizatori i učesnici ove jedinstvene manifestacije, a kuvar Đorđe Stefanović, od namirnica koje će biti predstavljene na sajmu, priprema Pink doručak.

- Kako se sa "Dva ponosa" ponosno popela na festivalski tron i zašto "Mala žena" i dalje osvaja veliku publiku, otkriva nam pevačica Gordanu Lazarević.

- Da li je mogao i da nasluti da će njegov roman prvenac postati najprodavanija knjiga u Rumuniji, u poslednjih 20 godina i šta očekuje od srpske čitalačke publike, pitamo trenutno najpopularnijeg rumunskog pisca Igora Berglera.

- Rubrika "Hit jutra" danas je rezervisana za jednog od najboljih pevača u regionu Bojana Marovića.

#Maja Gojković

#Novo jutro

#Skupština Srbije

'