AKTUELNO

Ne propustite ovonedeljnu emisiju "Kontravizija".

Ovonedeljno izdanje autorske emisije Lava Pajkića "Kontravizija", koja se na programu TV Pink emituje svake nedelje u 19:10 časova, pored velike doze humora na koju ste navikli, za svoje gledaoce ima i jednu specijalnu gošću.

Lav će ovog puta ugostiti svoju koleginicu, voditeljku najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji "Novo jutro", Deu Đurđević.

Foto: Pink.rs

Mlada i šarmantna voditeljka koja svojom pozitivnom energijom budi milione građana naše zemlje, u "Kontraviziji" će pričati kako o svom privatnom, tako i o poslovnom životu.

Dea Đurđević je Lavu Pajkiću otkrila kako izgleda "Novo jutro" iz ugla domaćina ovog programa, kako izgleda njen radni dan, ali i govorila o svojoj emotivnoj vezi u kojoj godinama uživa sa kolegom Mladenom Mijatovićem.

Foto: Printscreen Instagram

Takođe, Dea je govorila i o rođendanskom iznenađenju i poklonu koji je dobila od ministra spoljnih poslova, Ivice Dačića.

Kao što ste navikli, očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga, zato ne propustite emisiju "Kontravizija" u nedelju 30. septembra u 19:10 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Dea Đurđević

#Jutarnji program

#Kontravizija

#Lav Pajkić

#Novo jutro

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditelj

#voditeljka

'