AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Kontravizija".

Gledaoce TV Pink i ove nedelje od 19:10 časova očekuje novo izdanje emisije "Kontravizija", autora i voditelja Lava Pajkića.

Foto: Printscreen

On će i ovog puta imati specijalnog gosta u studiju, a u ovonedeljnoj emisiji će to biti potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Bogdan Obradović.

Foto: Printscreen

Bogdan je godinama bio trener srpske Dejvis kup reprezentacije, a pod njegovim vođstvom je 2010. godine Srbija postala 13. zemlja u istoriji koja je podigla ovaj pehar. Trenirao je neke od najuspešnijih srpskih tenisera Nenada Zimonjića, Borisa Pašanskog, Novaka Đokovića i Janka Tisparevića.

Obradović će sa Lavom razgovarati upravo o iskustvima sa najpoznatijim teniserima, kakva je situacija u Olimpijskog komiteta Srbije otkako je on na mestu potpredsednika, ali i kakva budućnost čeka mlade sportiste u našoj zemlji.

Foto: Printscreen Youtube

Pored toga, gledaoci će u emisiji "Kontravizija" saznati i kako je naš slavni kompozitor Stevan Mokranjac "preleteo" iz Demokratske stranke u Srpsku naprednu stranku i to na nagovor poznato funkcionera narednjaka, Josifa Pančića.

Foto: Wikipedia

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga, zato ne propustite novo izdanje emisije "Kontravizija" u nedelju 6. aprila u 19 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Bogdan Obradović

#Kontravizija

#Lav Pajkić

#Olimpijski komitet Srbije

#Televizija Pink

#emisija

'