AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa predsednicom skupštinskog Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava Aleksandrom Tomić, glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Alo" Duškom Vukajlovićem i direktorom dnevnog lista "Srpskog telegrafa" Sašom Milovanovićem.

- Šta očekuju Srbi na KiM od posete predsednika Aleksandra Vučića južnoj pokrajini 9.septembra, ali i od plana za južnu pokrajinu? Kakvo je raspoloženje naših ljudi na Kosmetu, kakva je bezbednosna situacija? O tome sa predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem i gradonačelnikom Gračanice Srđanom Popovićem.

- Kolike razmere je dostigla antiruska histerija u Americi, do koje mere bi uvođenje novih američkih sankcija Rusiji moglo da degradira bilateralne odnose, koliko su veliki ulozi pred sutrašnji iznenadni razgovor Putina i Merkelove i dok se zatežu odnosi sa Amerikom, da li je Erdogan sve bliži EU? O tome sa prof.dr Ilijom Kajtezom sa Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost, rediteljem Ljubišom Ristićem i vojnim analitičarom Vladom Redulovićem.

- Da li će rekonstrukcija Kliničkog centra Srbije označiti i novu etapu u razvoju srpskog zdravstva koja će podrazumevati i bolje uslove rada, kvalitetniju uslugu za pacijente, savremenu opremu, ali i manje liste čekanja, pitamo ministra zdravlja dr Zlatibora Lončara.

- Saveti lekara jutros su rezervisani za estetskog hirurga prof.dr Miodraga Colića i imunologa dr Srdu Jankovića.

- "Pod reflektorima" Novog jutra ugostićemo najpoznatijeg Branislava Nušića današnjice - glumca Milana Milosavljevića.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- U rubrici "Hit jutra" podsećamo se najnovijih hitova Snežane Đurišić.

- I ovog jutra, kroz svet magije vodi vas jedan od naših najboljih mađioničara, Piksi.

- Zašto je važno da svaki zaposleni poznaje osnove radnog prava, otkriva nam advokat Ljubica Miljković.

- Posle svoje prve pobede u najboljoj svetskoj organizaciji UFC, u naš studio stiže MMA šampion Darko Stošić.

- Sa punim koferom zlata i pehara, u "Novom jutru" pridružiće nam se i vicešamion sveta u praktičnom streljaštvu u 2018-oj godini, državni reprezentativac Branislav Raketić.

- Kako da posle 25 gopdina rada i uspešne karijere, "Neverne bebe" još uvek nisu rekle šta žele, otkriva nam frontmen ovog benda Milan Đurđević.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'