separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

NEPRIKOSNOVENI LIDER! TV Pink za dane vikenda bila UBEDLJIVO NAJGLEDANIJI KOMERCIJALNI EMITER!


Hvala Vam na ukazanom poverenju.


Za dane vikenda TV Pink je ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, sa pocentualno malom razlikom u odnosu na Javni servis Srbije, dok je gotovo u ukupnom zbiru Pink gledaniji od preostalih komercijalnih emitera zajedno.

Tokom sva tri dana vikenda u samom vrhu gledanosti je naš serijski program. Verna Pinkova publika pratila je serije: "Elif", "Dženetine suze", "Ljubav iz osvete", i "Njena sudbina". Kratke forme "Premijera" i "EKSKLUZIVNO" našle su se u samom vrhu gledanosti, dok je vikend rezervisan za najgledaniju informativnu emisiju svih komercijalnih emitera.

Autor: Promo.

U subotu sa 23% udela u gledanosti "Nacionalni dnevnik" je visokopozicioniran i na zvaničnoj top listi nalazi se među četiri najgledanije emisije u danu. Osim dnevnika i naš jutarnji program "Novo Jutro" ubedljivo je najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera. 

Autor: Pink.rs

U subotu 20% auditorijuma pratilo je "Magazin In" koji je u tom danu među najgledanijim formatima, dok je verna Pinkova publika pratila reprizno izdanje emisije "Paparazzo lov". 

Rijaliti "Zadruga" svakodnevno okuplja milionski auditorijum, pa su za dane vikenda u samom vrhu gledanosti sva direktna uključenja kao i specijalne emisije: "Zadruga-Nominacije, Zadruga-Izbacivanje i Vanredno ubacivanje".

Autor: TV Pink Printscreen

Nedelja je rezervisana za politički talk show "Hit tvit" koji je pratilo nešto više od 1.200.000 gledalaca, dok je u samom vrhu gledanosti "Kontravizija sa Lavom Pajkićem". Vesti o poznatima Pinkova publika saznala je u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Autor: TvPink Printscreen

Hvala Vam na poverenju i ostanite uz vaš Pink

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti