AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa predsednikom Centra za proučavanje globalizacije Dejanom Miletićem, direktorom Republičkog Zavoda za statistiku Srbije prof.dr Miladinom Kovačevićem i Predragom Rajićem iz Centra za društvenu stabilnost.

Šta će obuhvatiti plan modernizacije oružanih snaga Srbije, kako će se opremati naša vojska narednih godina i koji su najsavremeniji proizvodi srpske namenske industrije, čućemo od pomoćnika ministra odbrane Nenada Miloradovića, general-majora u penziji i bivšeg načelnika Vojne akademije Vidosava Kovačevića i general-majora u penziji i opitnog pilota Branka Bilbije.

Kada će početi radovi na rekonstrukciji postojećeg i izgradnji novog objekta Instituta "Dedinje", pitamo direktora te ustanove prof.dr Milovana Bojića.

Kako narko bosovima drogu u Srbiju prenose deca, pa čak i čitave porodice i zbog čega su kriminalne grupe iz naše zemlje svoje novo utočište pronašle u Španiji, otkrivaju nam bivši operativac Službe državne bezbednosti Božidar Spasić, Lambe Đorelijevski iz detektivske agencije "Protekta" i izvršni direktor Mreže za politike droga JI Evrope Milutin Milošević.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Saveti lekara jutros su rezervisani za pulmologa prim.dr Tatjanu Radosavljević i dermatologa prim.dr Aleksandra Adamovića.

"Pod reflektorima" Novog jutra ugostićemo glumicu Danicu Ristovski.

U rubrici "Hit jutra", na atmosferu sa poslednje večeri Beer festa, ali i svoje hitove, podsetiće nas Zoran Kiki Lesendrić.

I ovog jutra,kroz svet magije vodi vas jedan od naših najboljih mađioničara, Piksi.

Zbog čega je problem starateljstva nad decom sve učestaliji u Srbiji,pitamo advokata Danijelu Mrđenović.

Kako srpske juniorke kik boksom osvajaju Evropu i svet,otkriće nam juniorske državne reprezentativke,osvajačice evropskog i svetskog prvenstva Staša Veić i Nađa Milijančević, zajedno sa generelanim sekretarom Kik boks saveza Srbije Petrom Petrovićem.

Na kraju emisije,uz zvuke muzike benda "Apsolutno romantično",članovima te grupe i rpedsednikom opštine Novi Bečej,najavićemo Velikogospojinske dane u tom gradu.

#Novo jutro

'