AKTUELNO

Iskusni borci Žan-Klod Van Dam i Cung Le u uverljivim akcionim scenama na strani dobra

U akcionoj krimi-drami “Zmajeve oči” (eng. Dragon eyes) iz 2012. godine, koja je večeras u 23 časa na programu Pink 2, reditelj Džon Hajms je za glavne uloge odabrao dvojicu iskusnih boraca - Žana-Kloda Van Dama i Cunga Lea. Uz slavnog Belgijanca i Vijetnamca, koji je višestruku prvak u kik boksu, u ovom američkom borilačkom spektaklu, igraji i Džoni Holms, Piter Veler, Sem Medina...

Foto: Promo

Priča se odvija u jednom gradskom kvarti u kome je šef policije hladnokrvi ubica, a rivalske bande terorišu stanovništvo, naviknuto na život u strahu. Njihovu surovu svakodnevnicu će poremetiti dolazak stranca po imenu Rajan Hong. Već će njegov oldtajmer auto privući pažnju meštana, a kada pokaže borilačke veštine, obe bande će poželeti da se nađe na njihovoj strani.

Foto: Promo

Međutim, Rajan je učenih starog majstora Tianoa, koga je upoznao u zatvoru i od koga je naučio da se uvek drži na strani dobra. Zato iskusni borac počinje da se obračunava prvo s jednom, pa onda i drugom bandom.

Foto: Promo

Za to vreme korumpirani šef policije se potajno divi Rajanovim borilačkim veštinama, ali u njemu vidi i protivnika koji bi mogao da umanji njegovu moć u ovom kvartu.

Ne propustite filmski borilački spektakl “Zmajeve oči” večeras u 23 časa na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Kik boks

#Pink 2

#Televizija Pink

#Zmajeve oči (Dragon eyes) | 2012.

#Žan Klod Van Dam

'