AKTUELNO

Divlji Bil će morati da probudi duhove prošlosti u odbrani doma

Vestern snimljen 2016. godine – “Divlji Bil Hikok: brza pravda” (eng. Wild Bill Hickok: Swift Justice), na programu Pink 2 je noćas sat i po vremena nakon ponoći. U režiji Dina Garsija, glavne uloge tumače Džef Fejhi i Li Mejdžors, a tu su i Metju Zif, Martin Kouv, Leticija Himenez...

Priča prati Bila Hikoka, koji je zbog reputacije koju ima dobio nadimak Divlji Bil. Ipak, pokušavajući da ostavi prošlost za sobom, on se preselio u mali grad i radi kao advokat. I baš kada je pomislio da u ušao u “mirnu luku”, pojavljuje se razbojnik Markus Robi sa svojom bandom odmetnika. Njima je na umu da potpuno unište pospani gradić, zbog neizmirenog kockarskog duga, ali Bil im to neće dozvoliti. Mudar advokat je prinuđen da probudi demone prošlosti kako bi skupio snage i hrabrosti da brani mesto koje zove dom i dobre ljude koji u njemu žive.

Ne propustite vestern “Divlji Bil Hikok: brza pravda” noćas u 01.30 časova na Pink 2.Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

'