separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

Vestern ZASEDA U MRAČNOM KANJONU noćas pola sata nakon ponoći na Pink 2!


Glavni junak ove priče iz 2012. je šerif koji u trci sa vremenom pokušava da spasi voljenu suprugu i spere ljagu sa svog imena


Veče vestern filmova na Pink 2 pola sata posle ponoći zatvara ostvarenje “Zaseda u mračnom kanjonu” iz 2012. godine, reditelja Dastina Rikerta. Glavni junak ove priče koja obiluje napetim i krvavim obračunima jeste šerif Djuk Donovan, koga tumači Kiks Bruks.    U ostalim ulogama su: Erni Hadson, Sidni Peni, Don Svejzi, Endrju Voker...

Inače, Bruks je duže od dve decenije bio u muzičkom duetu sa Ronijem Danom, a njihova kantri muzika snimljena na deset studijskih albuma prodata je u više od 30 miliona primeraka. Ovo mu je bila tek treća filmska uloga, od desetak koliko ih je ostvario.

Autor: Promo

Na početku priče upoznajemo šerifa Djuka Donovana koji se suočava sa nepravdom – osuđen je na doživotnu robiju zbog pljačke banke koju nije učinio. Smešten iza rešetaka, a odlučan da se bori za pravdu, Donovan saznaje ko su pravi lopovi, ali i još jedan njihov plan - da mu ubiju suprugu.

Uz dobru organizaciju i planiranje Donovan uspeva da pobegne iz zatvora i krene u poteru za lopovima kako bi spasao voljenu suprugu i sprao ljagu sa svog imena. Ono što ga očekuje u toj borbi je stalna trka s vremenom prepuna laži, prevara i neizbežnih krvavih obračuna.

Ne propustite vestern “Zaseda u mračnom kanjonu” noćas u 00.30h na Pink 2.

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: J. P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti