AKTUELNO

Spoj smeha i straha sa Majklom Džej Foksom u glavnoj ulozi

Nagrađivani reditelj Piter Džekoson režirao je 1996. godine komični horor “Ko se boji duha još” (eng. Frighteners), koji je večeras u 20 časova na Pink 2. Spajajući smeh sa strahom u priči o duhovima, Piter je glavnu ulogu dodelio Majklu Đej Foksu, a uz njega su i Trini Alvarado, Piter Dobson, Džon Estin, Džefri Kombs...

Foto: Promo

Glavni junak je Frenk Banister, koji na početku filma doživljava saobraćajnu nesreću u kojoj mu strada supruga, a on ostaje teške povređen. Nakon oporavka Frenk shvata da se nešto čudno dešava sa njim – okružuju ga duhovi, a on ima moć da ih vidi i da sa njima komunicira.

Foto: Promo

Odlučan da počne život iz početka, Frenk ostavlja siguran posao arhitekte i projekat na kući iz snova i uz pomoć svojih novostečenih moći i prijatelja – duhova, započinje lukav poduhvat. Naime, on angažuje duhove da opsedaju kuće u njihovoj varoši i prepedaju ukućane, a potom nastupa kao “isterivač duhova”. Za oslobađanje ukućana nepoželjnih gostiju, uz veliku zahvalnost, on dobija i velike količine novca.

Prevara odlično funkcioniše sve dok jedan moćni duh ne krene u ubilački pohod, primoravajući Frenka da pronađe način da ga zaustavi. Vidovnjak-prevarant, udružen sa tri dobroćudna duha, mora da stane na put divljanja duha pogubljenog ubice.

Foto: Promo

Ne propustite komični horor film "Ko se boji duha još" večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Ko se boji duha još? (The Frighteners) | 1996.

#Pink 2

#Televizija Pink

'