AKTUELNO

Priča o šest prijateljica - delikatnih kao cvet magnolije, a istovremeno teških kao čelik

Snažno prijateljstvo između nekoliko žena prvo je predstavljeno 1987. u pozorišnom komadu “Čelične magnolije” (eng. Steel Magnolias) po scenariju Roberta Harlinga, pa je dve godine kasnije snimljen istoimeni film u režiji Herberta Rosa (u kome je glumica Džulija Robert tumačila jednu od uloga za koju je nagrađena Zlatnim globusom i bila je u nominaciji za Oskara), a ovaj, koji je u 11.00 na Pink 2, je njegov rimejk iz 2012. godine. Reditelj Keni Lion je ovoga puta za glavne role odabrao tamnopute dame, a one su: Kvin Latifa, Džil Skot, Filisija Rašad, Alfri Vudard, Adepero Oduje i Kondola Rašad.

Foto: Promo

Savremena verzija filma smeštena je izmišljeni gradić Činkapin u Luizijani, a ovoga puta glavne junakinje su šest južnjakinja - najbolje prijateljice delikatne kao magnolije, a istovremeno teške kao čelik.

Foto: Promo

One su jedna drugoj uvek od pomoći, zajedno i u pobedama i u porazima. Glavno mesto susreta im je salon za lepotu jedne od njih, u kome razgovaraju o misterijama života i smrti, muževima i deci, kosi i noktima – svim važnim temama koje spajaju ove žene različitih dobi i interesovanja.

Foto: Promo

Ne propustite rimejk čuvene priče “Čelične magnolije” u 11.00 na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P

#Film

#Kvin Latifa | Queen Latifah

#Pink 2

#Televizija Pink

#Čelične magnolije (2012)

'