AKTUELNO

Vadu, Vazduh, Vatru i Zemlju može pomiriti samo Avatar

Nominovan za dva Oskara, scenarista, producent i reditelj Em Najt Šjamalan, autor ostvarenja “Šesto čulo” i “Znaci”, preneo je 2010. godine popularnu animiranu seriju "Avatar: poslednji vladar vetrova" na veliko platno, stvorivši uzbudljivu avanturu sa mnogo akcije i specijalnih efekata. U filmu pod naslovom “Poslednji vladar vetrova” (eng. Last Airbender), koji je na programu Pink 2 danas u 17.15 časova, igraju Noa Ringer, Dev Patel, Nikola Pelc, Džekson Retboun, Klif Kertis...

Foto: Promo

Film govori o četiri nacije, Vode, Vazduha, Vatre i Zemlje, koje je povezivala sudbina, pre nego što je narod Vatre pokrenuo brutalan rat protiv ostalih, a jedini koji može da zaustavi taj sukob je dečak sa neverovatnim moćima, Ang. Rastrzan između borbe i hrabrosti, dečak otkriva da je on jedini Avatar koji ima moć da manipuliše sa sva četiri elementa.

Foto: Promo

Kada mladi Ang nestane, narod Vatre pokreće napad protiv Nomada Vazduha, s ciljem da ih spreči da se mešaju u njihove planove za dominaciju čitavim svetom. Prošlo je 100 godina i trenutni vladar Vatre, gospodar Ozai nastavlja da u kraljevstvima Zemlje i Vode zarobljava svakog sa sposobonostima da „savija“ elemente.

Foto: Promo

U isto vreme, rođaci Katara i Soka iz Južnog plemena Vode pronalaze tajanstvenog dečaka zarobljenog u ledu u blizini svog sela. Ang se udružuje sa njima kako bi zajedno vratili mir u ratom uništen svet.

Foto: Promo

Ne propustite uzbudljivu avanturu “Poslednji vladar vetrova” danas u 17.15 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Avantura

#Film

#Pink 2

#Poslednji vladar vetrova (2010)

#Televizija Pink

'