AKTUELNO

Ne porpustite priču o krađi dijamanata, kladionicama i boksu.

Gledaoce TV Pink večeras na kanalu Pink 2 očekuje odlična crna komedija "Sneč: Svinje i dijamanti" (eng. "Snatch"), čiju režiju potpisuje jedan od najboljih britanskih reditelja Gaj Riči.

Foto: www.imdb.com

U ovom ostvarenju, Riči je okupio sjajnu ekipu glumaca - Džejsona Stetama, Breda Pita, Benisija del Tora, Vinija Džonsa, Radeta Šerbedžiju, Denisa Farina, Juena Bremnera, Džejsona Fleminga i Alana Forda.

Foto: www.imdb.com

Foto: www.imdb.com

Frenkli Četvoroprsti (Benisio del Toro) na svom putu za Njujork, gde gazdi treba da isporuči ukradeni dijamant, neplanirano odlazi u London i nesvesno pokreće lavinu baksuznih i komičnih događaja, koji ga upliću u opasan svet nameštenih bokserskih mečeva, irskih Roma, zalagaonica, farmi svinja i pasa lutalica. Prevarom i blefomsvi pokušavaju da dođu do plena, nesvesni da će sudbina većine njih biti okončana u bekstvu.

Foto: www.imdb.com

Ovo je priča o krađi dijamanata, kladionicama i boksu, zato ne propustite Benisija del Tora, Breda Pita, Džejsona Statama, Vinija Džonsa i Radeta Šerbedžiju u kultnom ostvarenju Gaja Ričija "Sneč: Svinje i dijamanti" večeras od 22:30h samo na Pink2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đ.

#Benisio del Toro

#Bred Pit | Brad Pitt

#Džejson Stejtam

#Pink 2

#Sneč: Svinje i dijamanti | Snatch

#Televizija Pink

'