AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutranjem programu Novo jutro, koji vode Dea Đurđević i Predrag Sarapa saznajte kako se leči ekcem.

Štampu prelistavamo sa Ivanom Jovanovićem, šefom deska dnevnog lista "Blic" i Draganom J. Vučićevićem, glavnim i odgovornim urednikom "Informera".

Zašto je važno da misija UNMIK-a ostane na Kosovu, na koji način može da se reši odnos Beograda i Prištine, a na koji odnos Beograda i Zagreba, teme su o kojima ćemo razgovarati sa Aleksandrom Vulinom, ministrom odbrane.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nakon što je Evropska komisija prekjuče usvojila Strategiju o proširenju EU na zemlje Zapadnog Balkana, u Beograd je juče doputovao Evropski komesar za proširenje Johanes Han. Šta nam ova poseta govori i koliko je ona važna za Srbiju, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Nebojšom Krstićem, marketinškim stručnjakom.

Može li Srbija da uđe u EU do 2025. godine, sa kojim sve preprekama ćemo se suočiti na tom putu i kako da ih rešimo, reći će nam Nenad Čanak, predsednik skupštinskog Odbora za evrointegracije i lider Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Da li će ubistvo pevačice Jelene Marjanović uskoro biti rasvetljeno, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Nikolom Nedeljkovićem, urednikom crne hronike u Večernjim novostima, Borisom Vukovićem, odgovornim urednikom Srpskog telegrafa i Aleksandrom Crnomarkovićem, novinarom Informera.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumicu Radmilu Živković sa kojom ćemo razgovarati o predstavi Ožalošćena porodica koja će 9. februara biti izvedena u Narodnom pozorištu.

#Aleksandar Vulin

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'