AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa Ivanom Tasovcem, direktorom Beogradske filharmonije, Aleksandrom Apostolovskim, novinarom "Politike" i Aleksandrom Gajovićem, državnim sekretarom u Ministarstvu kulture.

- Da li je protest, navodno zbog cene goriva, očigledan paravan za političke ciljeve, ko nastoji, preko ulice, da se domogne vlasti, da li se i kolika šteta, pokušajem paralisanja saobraćaja, nanosi privredi države i ko pokušava da primeni “ukrajinski scenario” u Srbiji?O ovim pitanjima jutros sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom.

- Da li će impulsivnom Donaldu Trampu impulsivnost biti ispred planiranja na istorijskom sastanku sa Kim Džong Unom, da li će jedina sigurna stvar, uoči razgovora u Singapuru, biti njihova nepredvidivost, da li će već prvi minut sastanka biti presudan, kako će bivša NBA zvezda Denis Rodman biti najjača podrška ovim pregovorima i zašto je za mesto susreta Trampa i Kima, izabrana baš Sentosa, koja u prevodu znači “ostrvo smrti s leđa”?O tome jutros sa prof.dr Ilijom Kajtezom sa Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost i političkim analitičarom Aleksandrom Pavićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Razgovaraćemo i o aferi koja ovih dana potresa Ujedinjene nacije, a čiji su glavni akteri poslovni partneri Vuka Jeremića, Patrik Ho, Šeik Tidijan Gadio i Ji Jianming koji su u pritvoru, a istraga se vodi i protiv Emilija Lojoza zbog podmićivanja predsednika Ugande i Čada i pranja novca. Kakva je u svemu tome uloga Vuka Jeremića i da li je on zloupotrebio svoj položaj, tema je za Jovana Kovačića iz Ist west bridge-a, Marka Matića, urednika medijske mreže "Antidot", Nenada Vukovića, predsednika Društva lobista, dr Orhana Dragaša, direktora Međunarodnog instituta za bezbednost i Dragana J. Vučićevića, glavnog i odgovornog urednika "Informera".

- Šta može država Srbija da preduzme, kako bi zastitila građane od terora instruisane manjine koja navodno protestuje zbog cene benzina, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Nebojšom Krstićem, marketinškim stručnjakom, Dejanom Vukom Stankovićem, političkim analitičarom i Sašom Milovanovićem, direktorom "Srpskog telegrafa".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Zašto je tek nakon 12 godina učešća Novaka Đokovića na Rolan Garosu objavljena fotomonografija o ostvarenju njegovog teniskog sna, zbog čega je ovogodišnji Rolan Garos bio jedan od najtužnijih za srpski tenis i kako izgledaju ekskluzivne fotografije sa najprestižijih teniskih turnira u svetu, otkriva nam u „Novom jutru“ jedan od najboljih srpskih fotografa Jovan Mirčeski.

- U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumicu Danicu Ristovski sa kojom ćemo razgovarati o novoj predstavi Beogradskog dramskog pozorišta koja nosi naziv "Ničiji sin", a koja će u ovom teatru premijerno biti izvedena na jesen.

- Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova

- U rubrici Hit jutra ugostićemo pevačicu Lenu Kovačević sa kojom ćemo razgovarati o njenom koncertu koji će 15. jula bioti održan u okviru Belefa.

#Aleksandar Vulin

#Novo jutro

#Televizija Pink

#najava

'