AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U emisiji “Novo jutro” sa Deom i Sarapom gledaćete:

Kako se leči migrena, tema je za gosta lekara.

Štampu prelistavamo sa Sašom Milovanovićem, direktorom Srpskog telegrafa i Milanom Mišićem, spoljnopolitičkim komentatorom.

Dokle se stiglo sa istragom u slučaju instagram profila "Droga Srbije" na kome su kačene slike maloletnika sa drogom, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Nebojšom Stefanovićem, ministrom unutrašnjih poslova Srbije.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Na osnovu kakvih dokaza je Haški sud donosio presude tokom svog rada, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Borisom Zorkom, advokatom koji je u odbrambenom timu Ratka Mladića, Draganom Vujičićem, novinarom Večernjih novosti i Naimom Leom Beširijem, iz Liberalno demokartske partije.

Kada se može očekivati odluka Evrolige povodom transparenta "Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija!" koji je bio istaknut na utakmici Crvena zvezda - Olimpijakos tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Nebojšom Čovićem, prvim čovekom crveno-belih.

O zakonitosti naplaćivanja provizije za obradu kredita razgovaraćemo sa gostom advokatom.

Jesu li žene gori vozači od muškaraca, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Borisom Antićem, profesorom Saobraćajnog fakulteta, Dušanom Borkovićem, najboljim srpskim automobilistom, Slobodankom Djorđević, instruktorkom vožnje i Verom Matović, pevačicom.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumca Aleksandra Srećkovića Kuburu sa kojim ćemo razgovarati o seriji Šifra Despot koja će 16. februara početi da se emituje na našoj televiziji.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Zoranu Pavić koja će nam predstaviti svoju novu pesmu koja nosi naziv "Tatoo".

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'