AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutranjem programu "Novo jutro", koji vode Irena Jovanović i Svetlana Grubor saznajte  od doktorke Jelene Glavinić kako da sačuvate zdrav i mladalački izgled, a da se ne podvrgavate esteskoj hirurgiji.

U prelistavanju štampe ovog jutra sa nama Zoran Ostojić novinar i Dragomir Anđelković politički analitičar.

Šta sve radi grupa Droga Srbija? Da li je mladima kršenje zakona postala zabava i da li komunikacija na društvenim mrežama postaje sve brutalnija, tema je za naše goste doktora Milana Vlaisavljevića, direktora specijalne bolnice za bolesti zavisnosti, kriminologa Zlatka Nikolića, i Milorada Antića iz Foruma srednjih stručnih škola.

O tome kakve kontrole prolaze kandidati za hranitelje, i kakva su njihova iskustva u radu sa decom bez roditeljskog staranja, pričamo sa Svetlanom Milenković psihologom iz Centra za porodični smeštaj i usvojenje i Natašom Novaković hraniteljkom.

Gost rubrike Saveti advokata biće Vladimir Mojsilović.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš gost ovog jutra je i porfesor doktor Zoran Radojičić direktor Univerzitetske dečije klinike Tiršova, koga ćemo pitati zbog čega je odlučio da stane na čelo izborne liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd".

Da li ljubav zaista ne zna za godine i da li robujemo mišljenju da samo mladi imaju pravo na veliku ljubav i strast? Ovo je tema o kojoj razgovaramo sa televizijskom voditeljkom Ruškom Jakić, psihoterapeutom Jadrankom Kolarević, seksologom Josifom Fidanovskim i Biljana Žebić i Slobodanom Ilićem članovima Udruženja Stari grad 50+.

I ovog jutra naši reporteri se javljaju sa najnovijim vestima i servisnim informacijama iz Beograda, Čačka, Zaječara......

#Novo jutro

'