AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

Jedna od centralnih tema "Svitanja" biće ishod glasanja na lokalnim izborima na KiM. Izborne rezultate, kao i dešavanja na političkoj sceni Srbije i Evrope u "Naslovnim stranama" komentarisaće predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun.

U "Svitanju ćete saznati gde se dolazak asfalta proslavlja kao najveći praznik, kako su Piroćanci osmislili jeftin prevoz, gde je u Srbiji ovca zakon, ali i koji je najnoviji podvig lekara VMA.

Šta podrazumneva pojačan epidemiološki nadzor,uveden zbog epidemije malih boginja na Kosovu i kako se on sprovodi u domovim zdravlja, tema je rubrike “Konkretno”.

Od našeg gosta, najpoznatijeg sektologa Slađana Mijaljevića čućete zbog čega porodicu ubijene pevačice Jelene Marjanović dovodi u vezu sa bizarnim porodičnim kultom, predstavnike Kliker centra za kreativno razmišljanje i polaznike njihovih kurseva pitaćemo kakva je perspektiva dece koja ne koriste kompjuterske uređaje ili nemaju smartfone, a imaćemo i ekskluzivne goste - dve mis turizma - Kine i Srbije, kao i predsednika kineske kompanije „Miss travel of the globe“, jer je Srbija prva i glavna stanica manifestacije „Miss World Travel“ u okviru koje je održan i poseban događaj - Izbor za mis turizma Kine i Srbije. Organizatori ove nesvakidašnje manifestacije su Komitet Kine za međunarodni izbor mis turizma i Vlada Srbije, a događaj je podržao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Razgovor u našem studiju zabeležiće i snimatelji Centralne kineske televizije i emitovati u svom nacionalnom dnevniku koji prati više od 200 miliona gledalaca.

#Emisija Svitanje

#Televizija Pink

'