AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

U Svitanju ćete saznati koliko će pomoć države poljoprivrednicima ublažiti posledice suše i da li će zbog vremenskih prilika doći do povećanja cena nekih namirnica. Naš gost je Vukosav Saković predsednik Fonda Zita Srbije.

Sa defektologom logopedom Draganom Filipović razgovaramo o tome kako da u najranijem uzrastu deteta uočite disleksiju, kada je potrebno da dete krene na terapiju i koliko je ona uspešna. Sve što niste znali o problemu disleksije čućete od naše gošće, koja se već dugi niz godina bavi ovom problematikom.

Da je moguće uspešno se baviti profesijom koju ste izabrali, i da hardverska industrija sve više napreduje u Srbiji, pokazaće nam studenti ETF-a, koji su uspešno završili praksu u nekim od najvećih srpskih kompanija.

A profesor doktor Vladimir Marinković, potpredsednik Narodne skupštine Srbije otkriće nam koja je cena srpskog pasoša i na koji način u našoj zemlji može da se primeni program državljanstvo kroz investicije i kakvu dobrobit od ovoga može imati i država i njeni građani.

Gost Naslovnih strana bice Veljko Nestorović urednik beogradske rubrike lista Alo, a u rubrici Konkretno sa Vladimirom Kovačevićem koordinatorom odeljenja za suzbijanje krijumčarenja u okviru Uprave carina, razgovaramo o tome šta su američki službenici naučili od naših i kako je došlo do toga da srpski carinik obučava pripadnike FBI, DEA, Stejt polis i Border polisa.

#Emisija Svitanje

#Televizija Pink

'