AKTUELNO

Budite uz Jutarnji program televizije Pink i započnite dobar dan dobrim jutrom.

ŠTA SVE PIŠU u dnevnoj štampi ovoga jutra komentariaćemo sa Ljubinkom Milinčić, glavnom i odgovornom urednicom agencije "Sputnik".

U CENTRU PAŽNJE nam je početak gradnje novog sistema za navodnjavanje u Vojvodini. Kako će poljoprivrednici moći da se priključe na ovaj sistem i koliki benefit će on doneti domaćoj poljoprivredi, tema je za resornog ministra Branislava Nedimovića.

Da li će akcija "Ares", u kojoj su do sada uhapšene 824 osobe, biti nastavljena, reći će nam Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova.

VAŠ DOKTOR ovog jutra je doc. dr Ivana Milošević, infektolog-hepatolog, klinika za infektivne i tropske bolesti KCS, a sa njom razgovaramo o hepatitisu.

Sa gostom advokatom razgovaraćemo o lišenju roditeljskog prava.

Koje novine od 1. avgusta donosi primena Posebnog kolektivnog ugovora za angažovanje umetnika reći će nam Dragiša Golubović, predsednik Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije i dr Georgi Genov, predsednik HORES-a.

- U MUZIČKIM NOTAMA sa Nenadom Milosavljevićem, frontmenom grupe Galija, razagovaraćemo o Galijinom koncertu koji će 16. avgusta biti održan u okviru Beogradskog Beer festa.

Seksi Sandra otkriće nam sve detalje o njenoj novoj pesmi koja je u pripremi.

A povodom 9. Orašanskog prela koje će 5. avgusta biti održano u Velikom Orašju, ugostićemo članove Kulturno umetničkog društva "Mali Branko".

#Dea Đurđević

#Dobro jutro

#Predrag Sarapa

'