AKTUELNO

Budite uz Jutarnji program televizije Pink i započnite dobar dan dobrim jutrom.

Vaš doktor ovog jutra biće ginekolog Vanja Milošević sa kojim ćemo pričati o menopauzi.

Sa advokatom Nikolom Sekulićem razgovaraćemo o SVAĐAMA SUPRUŽNIKA KOJE IMAJU SUDSKI EPILOG.

Šta sve pišu u štampanim medijima ovog jutra sa nama komentarisaće vojni analitičar, Miroslav Lazanski.

U CENTRU PAŽNJE biće bezbednosna situacija u regionu, pitanje migranata i borba države protiv nasilja u porodici. O ovim temama razgovaramo sa ministrom unutrašnjih poslova, Nebojšom Stefanovićem.

NA SPORTSKOM TERENU gosti će nam biti atletičar Asmir Kolašinac i Slobodan Branković, generalni sekretar Atletskog saveza Srbije, sa kojima ćemo razgovarati o prvenstvu Balkana koje je juče zvanično otvoreno i o predstojećem EVROPSKOM ATLETSKOM PRVENSTVU koje se u Kombank Areni održava od 3. do 5. marta

CRNO-BELA hronika rezervisana je za našeg kolegu Mladena Mijatovića i najvažnije vesti koje su obeležile nedelju za nama.

U okviru rubrike NAŠA BUDUĆNOST ugostićemo učenike osnovne škole "Karađorđe" koji su proglašeni za najraspevanije odeljenje u Beogradu i koji će uživo pevati u našem studiju

KROZ SRBIJU vas vodimo u Sokobanju i poklanjamo knjige Vulkan i Prometej izdavaštva

U MUZIČKIM NOTAMA gosti će nam biti članovi FEELING benda, ali i nekoliko učesnika ovogodišnjeg muzičkog takmičenja PINKOVE ZVEZDE.

Kao i uvek imaćemo interesantna uključenja sa terena. Naša Julija Bakić reći će nam šta vam je potrebno da biste postali profesor engleskog u Kini, kako se igra boćanje i koliko je Srbija uspešna u ovom sportu, ali pokazaće nam i jedan sasvim novi stil plesa - salsu za bele ljude.

#Dea Đurđević

#Jutarnji program

#Predrag Sarapa

#Televizija Pink

'