separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

Gost NOVOG JUTRA ministar Siniša Mali o povećanju minimalne cene rada, šta donosi novi Investicioni plan i kada se mogu očekivati povećanje plata i penzija


Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!


Gosti prelistavanja štampe biće Aleksandar Čotrić, narodni poslanik i Milan Lađević, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Srpski telegraf"  

Pojedini mediji poslednjih dana pokušavaju da dokažu kako nigde u svetu oko predsedničke zgrade ne postoje ograde, a sa druge strane kako ta ograda zapravo ništa ne znači, kao i da nikada na tom mestu ograde nije ni bilo. O ovome će direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, Marko Matić iz Medijske mreže Antidot i Saša Adamović, istoričarem.

O tome za koliko će biti povećana minimalna cena rada, šta donosi novi Investicioni plan i kada se mogu očekivati povećanje plata i penzija, govoriće sa ministar finansija Siniša Mali.

 Kada možemo da očekujemo da vantetelsna oplodnja za parove koji ne mogu da imaju dece, bude besplatna bez obzira na broj pokušaja, šta će doneti izmene Zakona o finansijskoj podršci porodici...reći će nam Slavica Đukić Dejanović ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku. 

Gost Novog jutra je i Elvis Bajramović iz Bojnika, prva truba i pobednik ovogodišnjeg Sabora trubača u Guči

U rubrici Hit jutra gost će biti pevač Ljubomir Perućica

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti