AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa novinarom dnevnog lista "Novosti" Radetom Dragovićem, glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Alo" Duškom Vukajlovićem i publicistom i istoričarom Nemanjom Starovićem.

Da li će konačna odluka o povećanju plata i penzija pasti ipak u septembru, nakon dolaska misije MMF-a i da li će sve zavisiti od težine tih razgovora, saznaćemo od ministra finansija Siniše Malog.

Da li su najveći požar u istoriji Kalifornije,vatrene stihije u Evropi, ali i pakleni dani koji su pred Srbijom ,deo apokaliptičnog scenarija i posledica klimatskih promena i da li bi naše zdravlje mogao da sačuva HISPA program, u Novom jutru otkrivaju meteorolog Goran Mihajlović i kardiolog prof.dr Nebojša Tasić.

O ključnim razlozima zašto se predsednik Srbije Aleksandar Vučić zalaže za to da se kosovsko pitanje reši u najskorijem roku,ali i o drugim pitanjima o kojima je Vučić govorio na vanrednoj konferenciji za novinare ,jutros razgovaramo sa direktorom Međunarodnog instituta za bezbednost Orhanom Dragašem, prof.dr Draganom Đukanovićem sa Instituta za međunarodnu politiku, sociologom prof.dr Vladimirom Vuletićem, glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Politika" Žarkom Rakićem, analitičarem Brankom Radunom, novinarom dnevnog lista "Politika" Bojanom Bilbijom i predsednikom Centra za proučavanje globalizacije Dejanom Miletićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako putnici da se zaštite od prevara turističkih agencija i šta kažu advokati čiji su klijenti turoperatori?

"Pod reflektorima" Novog jutra danas će se naći glumica Mina Lazarević.

Koji je recept uspeha urnebesnih komedija koje godinama već privlače brojnu publiku,otkriće nam glumci Milan Kalinić i Srđan Ivanović.

I ovog jutra,uživaćete u jednom od sjajnih trikova mađioničara Piksija.

#Novo jutro

'