separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

ŽIKINA ŠARENICA U PREDNOVOGODIŠNJOJ ATMOSFERI - vikend, 22. i 23. decembar od 08.30 na TV Pink


Za dobar početak vikenda preporučujemo vam da u subotu od 08.30 budete uz TV Pink i legendarnu “Žikinu šarenicu”, jer će vas autor i voditelj Živorad Žika Nikolić razbuditi na najbolji način – uz trubače!


Sa koleginicom Marijom Egeljom, on će nam predstaviti ovogodišnje dobitnike nagrade “Turistički cvet”, koja se dodeljuje zaslužnima za podizanje kvaliteta turističkih usluga i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji. U studiju će biti Nikola Kusovac, istoričar umetnosti, kao i slikar Miša Kravcev, a tema njihovog razgovora je - srpsko slikarstvo 20. veka. Još jedan slikar je subotnji gost, Nebojša Đuranović, ali ovoga puta kao kompletan autor monografije “Srpski vitezovi u doba Nemanjića”. 

Mnoštvo zanimljivih razgovora i priloga u “Žikinoj šarenici” upotpuniće muzičke numere grupe “Legende”, Petra Gojkovića, Milice Milisavljević, Zorana Sibinovića... 

Da li ste već okitili novogodišnju jelku? Ako niste, u nedelju će Milan Raonić na početku “Žikine šarenice” započeti kićenje uz pomoć umetnika, a na kraju ćete videti njihov rezultat. 

U međuvremenu, Žika će razgovarati Goranom Grbovićem, čuvenim košarkašem koji je letos imenovan za direktora beogradske “Štark Arene”, te saznajemo kakvi nas spektakli očekuju u našoj najvećoj dvorani. 

Novinarka Zvezdana Stanković će predstaviti monografiju koju je posvetila glumcu i aforističaru Zoranu Rankiću, legendarni Rade Vučković, kompozitor i tektopisac, će pričati i recitovati, a Siniša Ubović će dati nekoliko korisnih saveta za uspeh. 

Pred veliki beogradski koncert gost u studiju je Haris Džinović, a biće tu i Milan Djurdjević sa njegovim “Nevernim bebama”, Snežana Babić Sneki i drugi, dok će plesne korake pokazati članovi kluba “Natalija i Ivica”.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti