AKTUELNO

Vaša dobra navika - svakog vikenda od 08.30 uz TV Pink

Dani su hladniji, pa vam preporučujemo da oba dana vikenda od 08.30 budete uz TV Pink i dobru atmosferu emisije “Žikina šarenica”, koja će vas zagrejati.

Ljubazni domaćim Živorad Žika Nikolić će u subotu pre podne provesti sa koleginicom Anom Šupić, a gosti su im, kao i uvek, šarolika družina sa mnoštvom korisnih, poučnih i zabavnih informacija.

Foto: Pink.rs/Promo

Među njima je Branka Veselinović, naša legendarna glumica koja je nedavno napunila 100 godina. Biće tu i Miroslav Stojičić, generalni direktor “Železnica Srbije", pa predstavnici udruženja “Srpski krivak”, autori monografije “Duša Srbije”, kreatori predstave “Ljubav u Savamali"...

Kao i uvek, goste i publiku će zabavljati vrhunski muzičari, a među njima pevačica Vera Matović, saksofonista Rastko Obradović, kompozitor Vojkan Borisavljević, džez pevačica Nada Pavlović, čudesni Slobodan Trkulja, koji najavljuje beogradski koncert njegovog sastava “Balkanopolis”...

Foto: Printscreen Youtube

Videćemo i priloge iz Levača, Abu Dabija, Kotora i Herceg Novog, a ove subote se upoznajemo sa ukusima kuhinje dvora dinastije Karađorđević.

Neka “Žikina šarenica” ostane vaša dobra navika.

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'