AKTUELNO

„Vaša dobra navika“ - svakog vikenda od 08.30 na TV Pink

Vesela će biti subotnja „Žikina šarenica“, od 08.30 na TV Pink, jer je autor i voditelj Živorad Žika Nikolić otvara prilogom iz „Veselog tramvaja“, a zatvara sa „Veselim trolejbusom“, kojim se vozi Miloš Raonić. S krajem godine se bliže i veliki koncerti, pa ćemo čuti kratke razgovore sa Goranom Bregovićem i Božom Vrećom, koji pripremaju muzičke spektakle.

Od priloga ćemo videti kako je proteklo sportsko obaranje ruku na manifestaciji „Lazarev megdan” u Trsteniku; ko je ovogodišnji dobitnik najvišeg priznanja u turizmu Republike Srbije - "Turistički cvet“; kakve su aktivnosti Udruženja građana koje se bavi unapređenjem srpske kulture, umetnosti i međunarodne saradnje „Adligat“...

Gost u studiju će biti Ognjen Amidžić, koji će govoriti o svom prijatelju i saradniku Marinku Madžgalju, kome će u čast, u subotu uveče u Teatru na brdu, biti upriličen koncert.

Od muzičkih gostiju publiku će zabljati Nada Topčagić, Mitar Mirić, Srđan Marjanović, Zoja Vasić i Milica Spasojević.

I za nedelju je Žika Nikolić pripremio zabavnu i poučnu emisiju koju otvara poslovicom “Zbori pravo pa sedi gde ti drago”. Dakle, kada se udobno smestite pred male ekrane, očekuju vas srpske lepotice – kreatorka Suzana Perić će predstaviti dobitnicu čuvene nagrade „Bazarovo lice 2018“, a u studiju će biti prošlogodišnja i ovogodišnja Miss Srbije - Ivana Trišić i Sanja Lovčević.

Koreaograf Aleksandar Ilić će pričati o predstavi “Zvezdica spavalica”, a klovnovi u studiju će dočarati taj plesni projekat. O fantastičnoj atmosferi u Moskvi, gde su srpski glumci ovenčani nagradom “Zlatni vitez”, govori jedna od laureatkinja, Vjera Mujović. Prof dr Budimir Potočan će nas podučiti kako se oslovljavaju i kako se obratiti ličnostima najvišeg društvenog statusa, a biće predstavljene i dve monografije – “Brkuše moga detinjstva”, i “Srpsko vojničko groblje u Alžiru”.

U nedelju ćemo čuti stari hit “Zabranjenog pušenja” – “Nedelja kada je otišao Hase”, jer gost je Nele Karajlić, a biće tu i Bane Krstić iz “Garavog sokaka”, Knez, Miloje Bubanja i KUD “Izvor”.

#Televizija Pink

#žikina šarenica

'