AKTUELNO

Svoju karijeru počela je sa 22 godine i odmah se susrela sa ružnijom stranom šoubiznisa.

Američka pevačica Keša je popularnost stekla već nakon prvog albuma koji je izdala. Svetsku slavu ona je osetila nakon što je album "Animals" iz 2010. godine postao jako slušan. Malo kome je pošlo za rukom da za tako kratko vreme postane tako popularan, ali iza njenog uspeha krila se strašna tajna.

Foto: Beta/AP

Naime, menadžer Doktor Luk Kešu je fizički i psihički zlostavljao godinama, a ona nije smela da kaže ni reč protiv čoveka koji ju je vinuo u zvezde jer su na njegovoj strani bili novac i moć. Plašila se da će je to skupo koštati ako se usprotivi njemu, a na kraju se to ispostavilo kao tačno.

Keša je 2013. godine odlučila da tuži menadžera koji joj je pretvorio život u pakao, misleći da će se na taj način konačno osloboditi mračne strane slave i uživati pisanju muzike i izvođenju iste pred milionima fanova širom sveta.

Pročitajte još: BOGINJA! HUREM SE SKINULA i pokazala čime raspolaže! (FOTO)

Pokušaj da stane na put monstrumu koji joj je bio menadžer, skupo ju je koštao. Zbog nemogućnosti da na sudu dokaže krivicu Doktor Luka, ona je ostala prepuštena na milost i nemilost svom zlostavljaču.

Kad je poželela da snimi sama album, saznala je da u njenom ugovoru stoji da naredne četiri godine ne sme da koristi vlastiti glas u javne svrhe jer, kako je pisalo u ugovoru, oni "poseduju njen glas". Taj period od četiri godine konačno je istekao i ona je snimila novu pesmu.

Keša se svojim fanovima obratila putem društvene mreže Instagram i zahvalila im se za veliku podršku koju su joj pružali svo ovo vreme i najavila novu pesmu pod nazivom "Praying".

Pink.rs

#Keša

#Pesma

#pevačica

'