AKTUELNO

Glumica se susrela sa veoma neprijatnom situacijom.

Nova, 23. epizoda vikend-serije "Šifra Despot", pod nazivom "Tender i keder", gledaoce TV Pink očekuje 3. juna u 21 čas.

U novoj epizodi "Tender i keder", u epizodnim ulogama naći će se Lidija Vukićević kao Slađa Cvećarka, Boris Milivojević kao Ćira, Radoš Bajić kao Jovo Agbaba, ali i Maja Kolundžija Zoroe kao lekarka, koju do sada gledaoci nisu imali priliku da vide u seriji.

Jutarnji kafu u kući Despotovića poremetiće iznenadna poseta. Na kapiji se pojavljuje lično Slađa cvećarka, na veliko iznenađenje svih. Doduše, neki su se iznenadili neprijatno, dok je Života oduševljen i uzbuđen zbog gošće.

Foto: RTV Pink

Slađa je u potrazi za izgubljenim telefonom, koji je ostao u Agbabinom autu na putu od Vrnjačke banje. Ona strahuje da će na videlo izaći poverljive i intimne fotografije.

Foto: RTV Pink

Iste večeri, kad se stvorila pometnja oko bolesne komšinice Savke, Života je, špijunirajući Despotov kompjuter, saznao o stotinama hiljada evra koje su u igri u novom biznisu sa sumnjivim Ćirom.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ali i pored svih pridika koje mu je održao, Despot sutradan odlazi da preda papire na dogovoreni tender za posao.

Foto: RTV Pink

Za to vreme, Jovo Agbaba, koji je pronašao Slađin telefon, nalickan i sa cvećem u rukama, odlučuje da ode i lično joj ga vrati.

Foto: RTV Pink

Kako će proći Jovov susret sa Slađom, ali šta će se dogoditi sa sumnjivim poslom u koji je Ćira uvukao Despota, saznaćete u 23. epizodi vikend-serije "Šifra Despot", "Tender i keder" u nedelju 3. juna od 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Boris Milivojević

#Lidija Vukićević

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'