AKTUELNO

Na kraju je prepravila tetovažu na kojoj je prvobitno pisalo "Mali roštilj".

Zbog tetovaže koju je odlučila da istetovira na svojoj ruci, pevačica Ariana Grande postala je glavna tema na društvenim mrežama. Svi oni koji su videli njenu tetovažu počeli smo odmah da se smeju na račun pevačice.

Foto: Instagram

PROČITAJTE: NOVAK ODUŠEVIO SVOJU DECU: Đoković iznenadio naslednike, a zbog njegovog poteza nastala opšta radost i vriska u kući! (VIDEO)

Ariana je odlučila da istetoviza naziv pesme "7 Rings" na japanskom jeziku, međutim pogrešno. S obzirom na to da je preskočila neke simbole, na njenom dlanu pisalo je nešto skroz drugo.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Mali roštilj - pisalo je na kraju na dlanu Ariane Grande.

Pevačica je nakon mnogobrojnih negativnih komentara odlučila da obriše fotografiju svoje nove tetovaže koju je objavila na Instagram. Nakon toga ona je izjavila kako je namerno izostavila neke simbole, jer ju je tetoviranje mnogo bolelo.

Kasnije, Ariana se ponovo oglasila, ali sa prepravljenom tetovažom koja sada ima dva reda.

Foto: Printscreen Instagram

Malo bolje. Hvala mom doktoru koji mi je dao lokalnu anesteziju. Ne žalim se. Počivaj u miru mali roštilju. Nedostajaćeš mi. Zapravo si mi se jako sviđao - napisala je Ariana.

PROČITAJTE: NISAM JA ŠAOVA ŽENA DA ULAZIM I BRANIM JE: Nakon Draganinog priznanja da je ZALJUBLJENA u repera, oglasio se njen muž, zbog onoga što je rekao OSTAĆETE U ČUDU! (FOTO)

Pink.rs

#Ariana Grande

'