AKTUELNO

Kada je videla tetovažu svoje obožavateljke, koja je pored stihova urezala njene inicijale i datum rođenja, pevačica nije mogla da dođe sebi.

Poznatoj pevačici Katarini Grujić pošlo je za rukom ono što mnogima nije - da sa samo četiri pesme, koje su postale veliki hitovi, oko sebe okupi veliki broj fanova koji joj na najrazličitije načine iskazuju ljubav, a jedna tinejdžerka uradila je zbog Kaće ono što do sada niko nije.

Foto: Instagram

Naime, Kaćina obožavateljka Ana rešila je da tetovažu na svojoj ruci posveti pevačici koju obožava, a svoju naklonost iskazala je stihovima iz pesme "Supermen" Dina Merlina i Željka Joksimovića, ispod kojih su ispisani inicijali pevačice i njen datum rođenja.

Foto: Instagram

Kaća nije mogla da dođe sebi kada je ovu fotografiju videla na Instagramu, a mi smo je pozvali kako bismo čuli njenu reakciju.

Ostala sam bez teksta! Jako sam odusšvljena ovim poklonom. Nije prvi put da dobijam posvećenu tetovazu ali ova mi je najdraža - priznala je Kaća i dodala:

Foto: Instagram

- Jako sam ponosna na ljude koji me toliko vole i podržavaju. Da nije njih ne bi bilo ni mene - završila je pevačica koja će se uskoro "odužiti" svojoj publici spotom za novi singl "Paranoičan".

D. Tanasijević

#Katarina Grujić

#Tetovaža

#pevačica

'