separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZORICA MARKOVIĆ IZNELA DETALJE O ALEKSANDRINIM MOMCIMA PRE DAVIDA, a onda priznala da su se tajno sastali pre ulaska u 'Zadrugu'! (VIDEO)


David nije hteo da se meša.


Jedan od snimaka koje su zadrugari večeras komentarisali bio je i onaj na kome je Zorica Marković pričala kako su David Dragojević i Aleksandra Subotić ukrali kese pune hrane iz nabavke, a potom je iznela optužbe na njihov račun. Ona je rekla da je Aleksandra bila sa pola Kaluđerice, kao i sa njenim prijateljem Bobanom

Taj čovek koga pominje je moj prvi dečko, a ne je*ač. Drago mi je da je pokazala svoje pravo lice. Ovo je čista budalaština - rekla je Aleksandra. 

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam rekla ono što se priča po gradu i što svi znamo. Ja ništa nisam izmislila, bila sam besna. Ja i Aleksandra smo raščistile za te tri kese, nas dve smo posle pričale, a mene su napali da samo pričam za kese. Ja ovo ne bih ispričala da nisam bila besna - dodala je Zorica. 

Na snimku se vidi i da je Zorica rekla da su David i Aleksandra pre ulaska u "Zadrugu 1" došli kod nje u kafanu da je mole da ih ne dira u rijalitiju, na šta su oni rekli da nije bilo tako, već su došli na njen poziv. 

To sam izmislila i pričala sam bezveze. Ja sam ih pozvala da popričamo i da im pružim podršku - potvrdila je Zorica. 

Autor: TvPink Printscreen

David je rekao da Zoricu poštuje i da nema nameru da se meša u njene i Aleksandrine svađe. 

Kako je sve izgledalo možete pogledati u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti