AKTUELNO

Đuričić nije hteo da se meša!

Toma Panić prišao je Zorici Marković koja je pokrenula jutarnju temu o njegovoj akciji sa Marijanom Zonjić posle žurke. Toma je hteo da zamoli Zoricu da više ne pričaju o Marijani i njemu, na šta je Nadežda Biljić burno odreagovala.

Foto: TvPink Printscreen

Ne pominji moje ime, ne pričaj ti o meni, jer ja nemam nikakve veze sa tobom! Ne zvuči mi lepo ime kada ga ti spomeneš! Ne pominji me u tvojim j*bačinama, to koga ćeš ti da j*beš, to je tvoja stvar, konstantno prebacuješ loptu na mene! Znaš kako ću da ti razvalim šamarčinu! Batalili smo te svi! Ne pavi od sebe frajera, a nisi! Ti hoćeš rijaliti! Reci celoj kući da mene boli k*rac koga ti j*beš - vikala je Nadežda.
Batalite me, molim vas, moja stvar sa kojom devojkom ću ja da spavam. Ja nisam budala. Tebe boli što sam otišao kod druge devojke! Jesi li se osvetila Mikiju? Miki te nije ni prokomentarisao, čovek! Umesto da mi skuvaš kafu, da me sačeka, ti se dereš! Pobegao sam od tebe zato što si nenormalna! To što si zaljubljena u Mikija, to nije moj problem - uzvratio joj je Toma.

Toma je upitao u Mikija da prokomentariše, ali je on odlučio da se povuče iz njihove priče, jer kako je izjavio, trenutno ima super odnos sa Suzanom Perović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'