AKTUELNO

Fotografija koju je objavila iznenadila je mnoge.

Jedna od najlepših žena današnjice i jedna od najsmelijih manekenki, koja se ne libi da se fotografiše potpuno gola, uputila je javnu kritiku svima koji imaju dvostruke aršine.

Kendis Svonpul je na Instagramu objavila neuobičajenu fotografiju za nju i pored nje napisala status koji je mnoge naterao da se zamisle.

Na fotografiji je u krupnom planu prikazana njena dojka fotografisana u trenutku dok je dojila sina Anaku.

- Mnoge žene danas se stide da doje u javnosti ili su prisiljene da napuste javno mesto jer su htele da nahrane svoje dete. I sama sam osetila potrebu da se pokrijem i stid zbog toga što hranim svoje dete na javnom mestu, dok mi niko nije prigovarao zbog fotografija na kojima sam gola? Svet je oguglao na seksualizaciju grudi i nasilje na televiziji - zašto bi drugačije bilo sa dojenjem? Dojenje po svojoj prirodi nije seksualno. Oni koji misle da je pogrešno dojiti svoje dete u javnosti moraju da se edukuju i upoznaju sa koristima dojenja i za majku i za dete  - napisala je ona u okviru objave.

Fotografija i status oduševili su njene pratioce, od kojih je dobila 426.000 lajkova.

Viktorijin anđeo porodila se pre dve nedelje, a ona i njen verenik Herman Nikoli (34) odmah su se na Instagramu pohvalili fotografijom svog prvog deteta.

Autor: V. T.

#Beba

#Kendis Svonpul

#Manekenka

#sin

'