AKTUELNO

Iznenadila je mnoge.

Zakonita supruga pevača Slobe Radanovića, Kristina Kockar danas je iznenadila svoje pratioce na društvenim mrežama kratkim priznanjem.

Foto: Privatna arhiva

Naime, u subotu je Slobodan na malim ekranima Televizije Pink u rijalitiju ''Zadruga'' javno priznao da sa svojom suprugom nije vodio ljubav čitavih godinu i po dana.

Ja sam godinu i po dana u vezi, kao da sam u vezi sa sestrom. Naš brak se svodio na to, na takav odnos. Ja sam zaista čovek kome seks nije bitna stavka u životu. Ja sam u toj vezi gledan kao prijatelj, brat, navika. Nestalo je strasti, emocija je bilo, ali to nije bilo to više to. Ja prvi ne bih bio sa nekim da mi brani da je dodirnem, a to mi je ona branila. Nisam ja insistirao na tome, neprijatno mi je što ovo pričam, ovo sam krio za sebe - rekao je pevač između ostalog.

Foto: Instagram

Pročitajte još:TRUDNA? Luna rekla Slobi da će mu RODITI BLIZANCE, odmah su počeli da smišljaju IMENA ZA DECU! (VIDEO)

Sa druge strane, Kija je objavila fotografiju sa opisom koji je mnoge naveo da pomisle da se pohvalila da je upravo imala seks.

Naime, ona je podelila fotografiju na kojoj je Bijonse sa svojim suprugom Džej Zijem, a ispod iste citirala deo njihovog dueta ''Drunk in love''.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Opet imamo seks ujutru, tvoje grudi su mi doručak. Mi smo pijani u ljubavi - napisala je Kija.

Da li je u pitanju samo deo pesme koji joj se dopada ili je pevačeva supruga htela da se pohvali da je imala seks - nije poznato.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'