separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

HARISU BIH OČI IZVADILA! Rada Manojlović uvek na strani žena: KIJA I LUNA SU ŽRTVE! (FOTO)


Žao joj je njih!


Rijaliti "Zadruga" obara sve rekorde gledanosti, a ne postoji osoba koja ne zna šta se u njemu dešava i ne komentariše. I javne ličnosti sa uživanjem prate najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, a Rada Manojlović je jedna od njih, te često iznosi svoje mišljenje koje se odnosi na pojedine učesnike.

Autor: Pink.rs/Printscreen Youtube

Tako je ona pričala o svom izabraniku Harisu Berkoviću i otkrila kako su se upoznali, ali i šta bi uradila da je prevari.

Meni se desila ljubav dok sam bila sa drugim u vezi i o tome sam javno pričala, ali sam momentalno raskidala te veze. Kada osetim da mislim na drugog, taj sa kojim sam više za mene ne postoji. Harisu bih oči izvadila da izabere neku bivšu devojku za bilo koje zajedničke poslove - kaže Rada i dodaje - Evo, na primer, gledam u "Zadruzi" kako muškarci umeju da sede na dve stolice. Kija i Luna su tu žrtve, ali je ipak Luna najveća. Nekako mi je žao nje.

Autor: Printscreen Youtube

Podsetimo, Luna Đogani je započela vezu sa oženjenim Slobodanom Radanovićem u Zadruzi, a onda je u tamo ušla i njegova supruga Kija Kockar. U poslednjih nekoliko nedelja svi pričaju o ovom ljubavnom trouglu, a ostaje nam da vidimo kako će se njihova situacija razrešiti.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti