AKTUELNO

U poslednje vreme zbog njih jedva hoda!

Popularna pevačica Rada Manojlović se već godinama  bori sa bolovima u kičmi zbog pršljenova koji joj gnječe nerve. Ona ima problema i sa diskusima, te je odlučila da lekarsku pomoć potraži u Švajcarskoj, gde će tim stučnjaka odlućiti da li će i kada biti operisana.

Foto: TvPink Printscreen

Rada je zbog svojih zakazanih nastupa na sve načine pokušavala da izbegne odlazak pod nož. Nakon konstultovanja sa svojim lekarima u Beogradu, dobila je predlog da pomoć potraži u jednoj privatnoj klinici u Švajcarskoj.

Rada već dugo ide na fizikalne terapije, one joj pomognu trenutno, međutim, to nije dugoročno rešenje. U poslednje vreme se događa da odmah posle nastupa i putovanja nazad u Beograd, mora da ode na injekcije, blokade i masaže kako bi se njeni bolovi umanjili - kaže izvor blizak pevačici.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: BEZ DLAKE NA JEZIKU! Nakon rata koji je vodila zbog Veljka, Seka ovom porukom ZAPUŠILA USTA SVIMA! (FOTO)

Njeni fanovi su joj pružili veliku podršku i poželeli brz i lak oporavak. Manojlovićeva će morati da se odmara nakon operacije, a posle koliko vremena će se vratiti na scenu, ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Rada Manojlović

'