AKTUELNO

Matora ovo nije očekivala.

Sanja Stanković je sinoć razgovarala sa Drvetom mudrosti, a ono joj je omogućilo da obavi jedan razgovor sa svojom majkom koju nije videla sedam meseci. Njih dve su plakale kada su čule glas jedna drugoj, a nakon izliva emocija majka joj je zamerila što se previše opustila kada je u pitanju njena veza sa Jovanom Tomić Matorom.

Iako je Stankovićeva očekivala maksimalnu podršku porodice, ona je ostala zatečena zbog maminih pridika.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je uticalo na nju i danas kada je sa Matorom ušla u konflikt zbog jedne pincete. Njih dve nisu razgovarale, a Sanjina reakcija kada ju je zadrugarka posetila šokirala je sve.

Znači sad tim ponašanjem unosiš nemir u našu vezu. Treba da se iskuliraš i da se središ, treba ovo da prevaziđemo zajedno. Ne d*kam se što ti je teško, nego zato što se osećam bespomoćno - tešila ju je Matora.
Ja se grozno osećam, a ti me napadaš zbog toga! Ja ću da legnem ako ja hoću, došla sam ovde i treba opet da plačem, hoćemo li u krug? - bila je nervozna Sanja.
Možemo da prevaziđemo sve ovo, pogrešila sam i sve okej. Možemo li da odemo na žurku da se malo kockamo i da izađemo iz ovoga - nastavila je Jovana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sanja nije bila raspoložena ni da je posluša, a onda je visokim tonom počela da joj prigovara.

Hoću malo da budem sama, šta je problem? - pitala je Sanja.
Šta ti očekuješ od mene, da ću sad da skačem od sreće? Ako potoneš vučeš i mene sa sobom. Mi možemo da izađemo odavde, ljubavi. Znam da ti je teško i da se raspradaš, ali hajde da pokušamo - rekla joj je Matora, što je Sanju još više dovelo do ludila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam pokušala i bilo mi je super ceo dan i generalno si počela da budeš nad*kana! Nemam živaca više, samo se skloni od mene! - uzvratila joj je Sanja.

Matoroj je ostalo nejasno šta se sa Sanjom dogodilo, a kakav je njen zaključak i sa kim je posle ovoga razgovarala pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'