AKTUELNO

Nije očekivala da će joj Matora izgovoriti sve ovo.

Emisija ,,Pitanja gledalaca" razotkrila su mnoge tajne pojedinih ukućana, a veliku pažnju privukla je Eleonora Miljković koja je, osim što je u toku žurke namigivala pevaču Slobi Radnaoviću, pokušala da se prikloni i Jovani Tomić Matoroj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je Matora shvatila da Nora igra igru i da sve čini kako bi sebi osigurala boravak u Zadruzi, ona joj je u toku večeri žestoko odbrusila i priznala joj šta misli o njoj.

Ja mislim da si ti jedna mala Makedonka koja se tamo vucara sa kriminalcima i koja pu*i ku*čeve, a ovde se praviš fina. Pričaš mi o dečku sedam godina, a onda dolaziš meni pod jorgan i češkaš me! Meni ne prilazi i ne treba da me gledaju sa takvom osobom kao što si ti! Ti mene "vataš" za du*e! Nemoj meni da glumiš ludilo ovde! Ti si jedan mali spletkaroš, jako si zla! Ide se tebi ku*ac kući, sve si žrtvovala da dođeš ovde! TI si dno i pušikara! - rekla je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam bila sa drugaricama i kad smo izlazile rekla sam da nijedan muškarac nije smeo da nam se približi. Došla sam da se sklonim od njega! - rekla je Eleonora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugarka je bila besna posle svega što je saznala o Nori, a detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Eleonora Miljković

#Jovana Tomić Matora

'