AKTUELNO

Sačekaće kraj rijalitija, pa će odlučiti o daljim koracima.

Nadežda Biljić i Miki Đuričić započeli su svoju strastvenu romansu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi". Njih dvoje su se vrlo brzo i verili, a ljubav je cvetala sve do velikog preokreta.

Foto: TvPink Printscreen

Najpopularniji pčelar u Srbiji svojevoljno je napustio rijaliti i time zaradio diskvalifikaciju. On je tako u Beloj kući ostavio svoju verenicu da se do kraja Zadruge bori samostalno.

Kako napolju boravi već nekoliko nedelja, pojedini mediji su objavili da je Đuričić posetio Nadeždin rodni grad, Valjevo, i da je bio kod njenih roditelja.

Foto: Pink.rs, Printscreen youtube

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo Nadeždinu mamu Slavicu Biljić, koja je bila šokirana, te je sve demantovala.

Miki nije bio kod nas. Nismo se ni čuli. Neka puste čoveka na miru, treba mu malo vremena da se odmori, bio je osam meseci unutra. Treba čoveku malo privatnosti - rekla je gospođa Biljić.

Foto: RTV Pink

Nas je zanimalo i da li Slavica veruje u ljubav svoje ćerke sa Mikijem i da li smatra da će njih dvoje nastaviti svoju romansu, kao i kakve su šanse da stupe u brak.

Čekaćemo da Nada izađe iz rijalitija, pa ćemo sve videti. Šta god oni budu odlučili, mi ćemo ih podržati - rekla je Nadeždina mama u svoje i suprugovo ime.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARI NIKAD SLOŽNIJI! Ova igra ih ujedinila, a oni su pobednici! (VIDEO)

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Slavica Biljić

'