AKTUELNO

Čekaju kraj rijalitija da započnu nešto?!

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TvPink Printscreen

"Pošto se potegla tema, okrećeš na sprdnju kada ti neko pomene Minu, kao lizao bi je, ironično kroz neki osmeh. Bila je jedna situacija kada sam vam pomenula nešto, vi ste se naljutili na mene. Da li možeš da kažeš bez zezanja, da li možeš da zamisliš sebe sa Minom?" upitala je Jovana Tomić Matora Savu Perovića.

Samo da obrazložlim prethodnu temu. Ja sam takav kakav jesam. Vrcav sam i uvek sam bio takav. Videli ste svi kakva je moja majka, ona me tako vaspitala. Što se tiče plesa, ja volim da se zezam. Mogu da kažem da je Sanja moj tip devojke, ali i te kako poštujem i Sanju i Matoru, zna Matora da je sve tu čisto. Uopšte me ne zanima ko aludira (da je gej), ja mogu da radim šta hoću. Između Mine i mene postoji ozbiljna strast. To mi negde znamo poslednja 3 meseca. Ja sam neko ko ne želi da započinje bilo šta u rijalitiju. Znam ulogu Mine ovde, znam kakav bih bio kada bih ušao u vezu. Ja sam neko ko i te kako vodi računa kako se ponašam ovde, ušao sam isključivo da se promovišem kao pevač. Ja poštujem Minu, ona zna sve što treba da zna i sve što će se možda desiti, desiće se kada izađemo odavde - rekao je Savo.

Foto: TvPink Printscreen

Savo je zamolio Minu Vrbaški da potvrdi sve što je prokomentarisao.

Što se tiče Save, sve što je rekao je istina. Da, postoji strast neka, vi niste uključeni, ne provodite vreme sa nama, tako da to je to - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Mina Vrbaški

#Savo Perović

'