AKTUELNO

Sinoćnju žurku u "Zadruzi" gledala je milionska publika Televizije Pink.

Televizija Pink je i tokom prethodne večeri bila najgledaniji emiter u Srbiji, uključujući i Javni servis! Ogroman broj gledalaca privukla je emisija zabavnog karaktera "Amidži šou", u kojoj su, osim muzičkih i glumačkih zvezda sa naše javne scene, gostovale i zvezde rijalitija "Zadruga" Kija Kockar, Sloba Radanović, Vladan Vojnović Vojke, Nemanja Đerić Đekson i Bora Sanatana, a prenos žurke iz velelepnog grada nadomak Beograda uživo je pratio milionski auditorijum zvanično najgledanije televizije u Srbiji!

Sa udelom od 26, 1 odsto, Televizija Pink je daleko nadmašila sve ostale emitere i ostavila konkurenciju daleko iza sebe.

Foto: RTV Pink

Ljubavni trougao mesecima unazad privlači enormnu pažnju javnosti, a oni su upravo sinoć bili glavni akteri dešavanja u Beloj kući. Nakon priznanja Kristine Kockar da još uvek voli svog supruga Slobodana Radanovića, identično priznanje je usledilo i od pevača, tokom gostovanja u emisiji kod Ognjena Amidžića, da bi potom iste noći izjavio ljubav svojoj bivšoj devojci Luni Đogani.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Foto: Printscreen Youtube

Kako će se u narednim danima odvijati odnos između njih troje, ostaje da saznamo. Zato ostanite uz najgledaniju televiziju koja više od dve decenije obara sve rekorde gledanosti, ali i portal Pink.rs, najbrži portal u Srbiji!

Foto: Pink.rs

Hvala na ukazanom poverenju!

Pročitajte još: Uvenuo sam, ne mogu bez nje! Sloba KONAČNO PRELOMIO i NJU IZABRAO ZA ŽENU SVOG ŽIVOTA! (VIDEO)

D. B.

#Amidži Šou

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'