AKTUELNO

Prema zvaničnim istraživanjima agencije Nielsen, Televizija Pink je i u jučerašnjem danu bila najgledanija televizija u Srbiji. Ubedljivu prednost, Pink je ostvario među ženskom populacijom, urbanom publikom, zasebno u Beogradu, kao i u kategoriji gledalaca od 18 do 49 godina.

Snovi su ostvareni još jednoj ženi u emisiji "Trenutak iz sna" koja je u danu iza nas bila najgledanija zabavna emisija među svim televizijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Popularne serije "Ćerke", "Istanbulska nevesta" i "Elif", tradicionalno su najgledanije I nalaze među prvih deset emisija u danu.

Foto: RTV Pink

Sva aktuelna dešavanja u zvanično najgledanijem rijalitiju na Balkanu, verna Pinkova publika pratila je u direktnim uključenjima, dok je posebnu pažnju publike privukla specijalna emisija Zadruga – gledanje snimaka.

Foto: RTV Pink

Informativni program naše televizije svakodnevno privlači pažnju velikog broja gledalaca, te su tako Nacionalni dnevnik u svim terminima, kao i jutarnji program naše televizije ubedljivo najgledanije informativne emisije među komercijalnim emiterima.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz Vašu televiziju Pink!

#Gledanost

'