AKTUELNO

Bila je u šoku kada je videla da joj je brat blizak sa drugom!

Ove noći pored Dragice Radosavljević Cakane i Ivane Vrbaški, gosti voditeljke Katarine Nikolić u studiju "Zadruge" bili su i sestra Slobodana Radanovića, Mirjana Alavanja, i pevačev brat Dragan Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Slobini članovi porodice dotakli su se njegovog odnosa sa suprugom Kristinom Kockar, sa prevarom koju joj je načinio, a njegova sestra otkrila je i nove detalje iz njihovog bračnog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je on najviše obeležio ovaj rijaliti. Ušao je da se ispromoviše, a ispalo je šta je ispalo. Zaljubio se. Sigurna sam da se zaljubio. Vreme će pokazati da li se zaljubio. On sam neka odluči šta će i kako će. Treba da kaže neke stvari, uradio je šta je uradio, ali ne treba sav teret da stavlja na svoja leđa. Tih par slika sa putovanja ne čine pet godina života. Ja znam da je on spavao kod mame, ona kod svoje mame. Ja sam 19 godina u braku, znam šta je brak, a ovo njihovo nije bio brak. Previše slobode i sa jedne i sa druge strane - rekla je Slobina sestra.

Foto: Privatna arhiva

Foto: RTV Pink

Ja nisam upućena lično i njihov brak. Oni su bili u vezi, ona je bila preko, radila je, dolazila je u pola godine na deset, petnaest dana. To nije brak ili veza. Oni su počeli nešto, ne bi bili toliko zajedno, ali opet nije to nešto sada da može da se kaže da su u braku. Koliko su oni u braku? Tri meseca! Posle se desilo to šta se desilo. To se dešava na ulici na svakom drugom koraku - dodao je Slobin brat.

Foto: TV Pink Printscreen

Slobodanova sestra Mirjana Alavanja rekla je i da je bila šokirana kada je videla svog brata u prvim danima "Zadruge" kako je blizak sa drugom ženskom osobom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se sve to desilo i kada je krenulo, ja sam zvala mamu, da vidiš sa kim to on šapuće. Nisam u početku podržala, jer ne znam o čemu se radi. Onda sam pokušala da kontaktiram Kristinu, preko Mesindžera, a onda sam videla da je ona sve nas blokirala. Htela sam nju da pitam šta se dešava. Kako je on ušao ona nas je sve izbrisala. Posle kroz Zadrugu saznajemo mnogo toga, što od njega što od nje. Da je ona njemu rekla da neće imati ženu kada izađe... Mnogo toga se saznavalo što mi nismo znali. To već nije funkcionisalo, što on nije hteo da kaže. Nije se poveravao kao brat i sin - pričala je Mirjana.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'