AKTUELNO

Ukućani gledali svađu Slobe i Lune. Kija rekla da je isto doživela i kada je bila u zajednici sa pevačem.

Zaljubljeni ukućani, Luna Đogani i Sloba Radanović, imali su protekle noći priliku da vide kako je izgledala njihova svađa zbog hrane, koja se desila pre nekoliko dana. Sve vreme dok su na monitoru gledali ovaj video-klip, blogerka i pevač su se smejali.

Foto: RTV Pink

A srce moje, izvini molim te – rekla je Luna Slobi dok je gledala klip.

Luna se, po završetku snimka, branila rečima kako je tada imala temperaturu i da je bila mnogo gladna, zbog čega je plakala. Ona je javno izvinjavala svom momku, zbog ponašanja.

Foto: RTV Pink

Jesam razmažena. Niko me nije pitao da li sam gladna. Tako da nema niko prava da komentariše ovo moje ponašanje. Stvarno sam tada poludela, on je tu najviše ispao kriv, a nije ništa kriv – rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Voditeljku Dušicu Jakovljević, zanimalo je da li je Slobina supruga Kristina Kockar doživela slične situacije u kojima je njen suprug vikao zbog hrane?

Foto: RTV Pink

Pa mi smo imali razne situcije. Slične. Davno je bilo. Sloba se nervirao i kada ja nisam htela da jedem. Ja to već napamet znam kako on reaguje. Bilo mi ga je žao u ovom trenutku, jer očigledno nema sreće sa ženama – pričala je Kija.

Foto: RTV Pink

Meni je ovo simpatično – izjavio je Sloba, koga je Maca prekinula.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'