AKTUELNO

Luna uživala u pesmi koju je naručila, a pevač ne zna šta ga je snašlo.

S obzirom na to da je Drvo mudrosti procenilo da je Luna Đogani uspešno odradila svoj tajni zadatak time što je odglumila da želi da raskine sa Slobom Radanovićem, ono joj je ispunilo muzičku želju.

Foto: Printscreen Youtube

Kada se začula pesma blogerka je istog trenukta skočila na sto i pevala iz sveg glasa numeru Lejle Hot "Zar je mene teško voleti". Sva u zanosu Đoganijeva se šetkala po kući i pevala ovu pesmu, ne obraćajući pažnju na Slobu, koji je za to vreme bio izbezumljen.

Foto: Printscreen Youtube

Niame, njemu nije bilo jasno šta se dešava sa njegovom devojkom, pa je išao od cimera do cimera kako bi se raspitao o situaciji. Međutim, niko nije znao o čemu se radi. Pevač je prolazio pokraj nje, a ona ga nijednog trenutka nije pogledala znajući da njen tajni zadatak traje do momenta kada se pesma završi.

Za sve ovo vreme Kristina Kockar se osamila u pabu. Ona je reči sa papira koji je, pretpostavljamo, bio njen jučerašnji govor kojim je odala poslednju počast svome ocu prepisivala na vrata.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NAJNOVIJI DETALJI sa sahrane Kijinog oca u EMISIJI! Evo šta je Kijina maćeha poručila Kristini tokom govora! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'