AKTUELNO

Radanović ne zna šta ga je snašlo.

Sloba Radanović i Luna Đogani danas su imali jednu od najžešćih raspava do sada. Oni su svađu započeli zbog toga što pevač nije odmah reagovao na prozivke Miljane Kulić da ga je Luna ucenjivala, pa je on pokušao da napusti Zadrugu. Ovaj razgovor se nastavio u potpuno drugom smeru, pa su se svađali i zbog poziva koji je Luna obavila sa majkom Anabelom Atijas.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nakon višečasovne svađe u dvorištu, pevač i blogerka su ušli u spavaću sobu, a tamo se poveo razgovor oko Luninog tajnog zadatka.

Ja sam rekao Drvetu da ne želim nijedan zadatak koji može da uzdrma mene i tebe. Ti izabereš zadatak da odglumiš raskid? Samo mi reci da li je to kul? Da li si i u jednom trenutku mislila o posledicama - pitao je Sloba.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Mislila sam da ćeš shvatiti. Kapiram te sve. Sa kim si ti bio? Ko je Luna? Ko je ovo? - pitala je Luna dok je pokazivala kutiju na kojoj su njihove zajedničke fotografije.

Đoganijeva je iz kutije izvadila sve i počela da razdvaja svoje lične stvari od onih što joj je Sloba poklonio.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Hoćeš da budemo teatralni? Pobacaj da vide svi. Da li sam ja ikada napravio greški prema tebi? Odgovori mi iskreno - rekao je Radanović vidno uznemiren.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ti si čist i miran. Ništa mi nisi loše uradio. Valjda ti znaš šta si uradio. Radim ono što sam trebala odavno da uradim, da te pustim da vodiš svoj život bez mene - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ona je u kutiju vratila stvari za ličnu higirjenu poput četkice i paste za zube, ali poruke i pisma koja joj je Radanović poklanjao poslednjih osam meseci nije vratila, već je to ostalo na krevetu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PUKLA TIKVA! Milan vrištao na Lunu: Nemoj da me kuneš, TEBE KUNE VEĆ MNOGO LJUDI NAPOLJU! (VIDEO)

Da li je ovo njihov konačan razlaz pogledajte u snimku, pa zaključite sami.

R. L.

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Slobodan Radanović

'