AKTUELNO

Nove nesuglasice između ljubavnog para.

Luna Đogani i Sloba Radanović su tokom večeri ušli u manju raspravu kada ju je pevač prekoreo da je razgovorom sa Kristinom Kockar koji je imala pre nekoliko dana sve zakopmlikovao.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam to rekla i malopre, da sam se razgovorom sa njom us*ala u život - priznala je blogerka.
Ja sam samo rekla da ti nikako nisi smeo u tom danu to da kažeš - odgovorila je Luna.
Ti si jutro posle razgovora sa njom došla kao druga osoba i tako ceo dan. Kažeš da sam ti uništio život i dva dana tako i treći dan kad meni bude loše onda sam ja glibav - rekao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je odmicao njihov razgovor, osećala se tenzija. Povisili su glas jedno na drugo, a ako je suditi na osnovu rečenog njih dvoje imaju različita mišljenja ili se ne slušaju dovoljno.

Ne mogu da skapiram šta je u tvojoj glavi. Ako je neko ovde sa tobom 8 meseci, onda sam to ja. Tvoje izlaganje za stolom je bilo kao da ti sumnjaš u mene, kao da sam ja kreten. Ti ni u jednom trenutku nisi rekla da si istripovala - prebacio joj je Sloba.
Ti nisi čuo da sam rekla da samo ti i ja znamo šta je istina. I da ti i ja jedno drugom kažemo šta imamo u lice i da ne moram da se pravdam. Zabrinjavaš me, hoćeš da čuješ samo ono što tebi odgovara - odbrusila mu je blogerka.
Nisam joj prišao iz sažaljenja, već zato što to tako treba - prizno je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: KIJA POZVALA SLOBU KOD SEBE, on istog trenutka napustio Lunu, a onda mu poručila: VRATI SE TAMO GDE SI BIO! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'